Prima zi de muncă în primărie pentru viceprimarul Liviu Toma (video)

Liviu Toma şi-a început astăzi, 16 noiembrie, mandatul de viceprimar al municipiului Botoşani. Pentru celălalt viceprimar, Bogdan Buhăianu, prima zi de muncă în Primăria Botoşani va fi miercuri, 18 noiembrie, deoarece mai are câte ceva de finalizat la Urban Serv, unitate la conducerea căreia s-a aflat până acum.

Cei doi viceprimari au fost desemnaţi prin vot în şedinţa extraordinară a Consiliului Municipal, pe 6 noiembrie.

Liviu Toma s-a declarat încântat de faptul că în actualul Consiliu Municipal sunt persoane cu experienţă semnificativă în diferite domenii de activitate, dar şi persoane cu experienţă remarcabilă în administraţia publică locală. „Voi rămâne în continuare o persoană echilibrată, deschisă dialogului şi preocupată ca împreună cu aparatul tehnic de specialitate din cadrul primăriei, dar împreună şi cu consilierii locali, să facem administraţie performantă pentru cetăţeni. Buna înţelegere şi respectul reciproc trebuie să ne caracterizeze şi sper ca acest lucru să fie parte din reuşita noastră, ca echipă, pentru bunăstarea acestui oraş”, a declarat Liviu Toma.

„Să creştem calitatea vieţii cetăţenilor acestui oraş”

După ce echipa Executivului Primăriei va lucra „în formaţie completă”, cei doi viceprimari îşi vor primi atribuţiile prin dispoziţie a primarului Cosmin Andrei. Oricum, până pe 6 decembrie, aleşii locali sunt implicaţi şi în campania electorală pentru alegerile parlamentare.

După data de 6 decembrie ne rămâne să facem administraţie cu toţii, şi, cu sprijinul colegilor din Consiliul Judeţean, dar şi cu sprijinul colegilor parlamentari, să reuşim să creştem calitatea vieţii cetăţenilor acestui oraş”, a concluzionat Liviu Toma.

Viceprimarul este membru Pro România şi tot prin votul consilierilor municipali a fost desemnat înlocuitorul primarului, în perioada în care Cosmin Andrei va fi plecat în concediu sau în delegaţii.

Deja ai votat!