Accident grav provocat de un porc mistreț

0
19,452

Un bărbat de 44 de ani din Botoșani a ajuns la spital după ce a fost victima unui accident mai puțin obișnuit.

Acesta se deplasa cu mașina personală dinspre Orășeni spre Botoșani, iar pe porțiunea de drum drept din zona Lebăda, un porc mistreț i-a sărit în fața mașinii. Bărbatul a încercat să evite impactul, însă a lovit animalul, după care a pierdut controlul mașinii și a lovit violent într-un cap de pod.

Ulterior, autoturismul a ajuns într-un șanț de pe marginea drumului. Soția bărbatului, aflată pe scaunul din dreapta, a fost rănită și transportată la spital cu o ambulanță. “Pacienta a fost preluată cu traumatism de membru superior stâng. A fost stabilizată și transportată la Urgențe pentru investigații suplimentare”, a precizat medicul Andreea Stărică, medic în cadrul SJA Botoșani.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje se poliție, care au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. “Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. A fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpa”, a precizat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Reprezentanți ai AJVPS au ridicat animalul. 

Deja ai votat!