Chef spart cu poliția. Administratorul barului amendat cu 2.000 de lei

0

O petrecere privată organizată într-un bar din satul Bădiuți – Ștefănești a fost oprită cu poliția. Cei 25 de petrecăreți au fost trimiși acasă, iar administratorul barului a fost amendat de polițiști cu 2.000 de lei.

Cheful, care a avut loc luni seară cu ocazia unui botez, a fost „spart” după ce polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au fost sesizați cu privire la faptul că într-un local privat are loc o petrecere la care participă mai multe persoane. „În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că într-un local public de pe raza localității Bădiuți are loc un eveniment privat la care participă aproximativ 25 de persoane. Administratorul localului a fost sancționat cu amendă în cuantum de 2.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020, iar evenimentul a fost înterupt”, a arătat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ).

În ultimele 24 de ore, forțele de ordine, împreună cu inspectori din celelalte instituții de control, au acționat din nou pentru verificarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă. Potrivit reprezentanților IPJ Botoșani, au fost organizate 11 acțiuni punctuale, în sistem propriu cât și integrat, în cadrul acestora fiind controlate 119 societăți comerciale și persoane fizice autorizate, dar și 102 mijloace de transport în comun. „Echipele de control au aplicat 81 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproximativ 17.000 de lei, dintre acestea, 53 de sancțiuni au fost aplicate persoanelor care nu purtau mască de protecție în locurile în care acest lucru era obligatoriu și 27 de sancțiuni pentru nerespectarea interdicției privind deplasarea”, a explicat Delia Nenișcu.

 

Deja ai votat!
se încarcă...