Septuagenar beat criță, dat jos cu forța de la volan

Un septuagenar care a urcat beat la volan nu a fost în stare nici măcar să prezinte documentele la control. Extras din mașină de polițiști, botoșăneanul a refuzat testul alcoolscopic.

Totul s-a întâmplat luni, 16 noiembrie a.c., când polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un autoturism se deplasează haotic pe strada Sucevei. „Polițiștii au identificat în trafic autoturismul și au procedat la oprirea acestuia, prilej cu care au observat că bărbatul care se afla la volan, în vârstă de 70 de ani, era incoerent, nu a reușit să înmâneze documentele și nici nu a dorit să coboare din autoturism, fiind extras de către polițiști”, a arătat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

Beat criță, conducătorul auto a refuzat atât testarea cu aparatul alcooltest cât și prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Prin urmare, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de refuz de prelevare de mostre biologice, urmând ca în funcție de rezultatul acestora să fie propusă soluție procedurală.

 

Deja ai votat!