Prădător de noapte dovedit după o lună de investigații

L-a prădat pe un consătean, iar după o lună s-a trezit cu polițiștii la ușă. Este cazul unui tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Trușești, care a fost pus sub urmărire penală de polițiștii din cadrul Postului de Poliție Trușești, fiind acuzat de furt.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani, în noaptea de 16 spre 17 octombrie a.c., tânărul ar fi dat iama în curta unui consătean în vârstă de 62 de ani, de unde a furat mai multe scule electrice, în valoare de aproximativ 1.200 de lei.

Cazul a intrat în atenția polițiștilor din comună, care au efectuat o serie de investigații. Anchetatorii au adunat probă cu probă, iar marți, pe 17 noiembrie a.c., după o lună de cercetări, tânărul, care între timp devenise principalul suspect, s-a trezit cu polițiștii la ușă.

„Prejudiciul creat în urma activității infracționale a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, urmând ca în funcție de rezultatul acestora să fie dispuse măsuri legale”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

 

Deja ai votat!