Amenzi de peste 10.000 de lei pentru neutilizarea măștilor de protecție

0

Autoritățile din județ continuă acțiunile pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile instituite pentru prevenirea și limitarea efectelor pandemiei de coronavirus. Miercuri, polițiștii botoșăneni, sprijiniți de celelalte forțe de ordine și de inspectori din cadrul instituțiilor de control, au organizat șase acțiuni punctuale, în sistem propriu cât și integrat, în cadrul acestora fiind controlate 117 de firme și 69 de mijloace de transport în comun.

„Echipele de control au aplicat peste 50 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 10.000 de lei. Dintre acestea, 45 de sancțiuni au fost aplicate persoanelor care nu purtau mască de protecție în locurile în care acest lucru era obligatoriu, iar șase sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea interdicției privind deplasarea pe timp de noapte”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

În acest context, polițiștii au recomandat cetățenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte mască de protecție și să nu se expună la riscuri.

 

 

Deja ai votat!