Șofer beat criță dat în vileag de un taximetrist

A lovit o femeie cu mașina, după care a dat bir cu fugiții. Așa a reacționat un botoșănean în vârstă de 61 de ani, care, beat fiind, a provocat un accident rutier și a crezut că poate scăpa cu fuga.

Accidentul a avut loc miercuri, în apropierea sensului giratoriu din intersecția străzilor Împărat Traian și Tudor Vladimirescu, în momentul în care femeia, în vârstă de 46 de ani, s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni. După ce a făcut câțiva pași, femeia a fost acroșată de un autoturism, al cărui șofer nu a oprit, continuându-și deplasarea.

Botoșăneanca a scăpat fără răni, iar fugarul poate că ar fi reușit să se ascundă. Doar că un taximetrist care se afla în apropiere a avut prezența de spirit și a notat numărul de înmatriculare al mașinii, iar în urma unui apel pe 112 polițiștii din cadrul Biroului Rutier au reușit să-l identifice pe șoferul care a dat bir cu fugiții.

„Fiind testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, urmând ca în funcție de rezultatele acestora să se dispună măsuri”, a arătat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

 

Deja ai votat!