Prins cu droguri la frontieră

A plecat spre casă cu droguri în bagaje, dar a fost prins de polițiștii de frontieră botoșăneni. Este cazul unui tânăr în vârstă de 18 ani, din Republica Moldova, care s-a prezentat ieri la prânz în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca pentru efectuarea formalităților de control.

Tânărul era pasager într-un autocar ce efectua o cursă regulată pe ruta Praga – Chişinău, iar în momentul în care i s-au solicitat documentele de identitate a scos o borsetă cu documente. Doar că la vederea acesteia, polițistul de frontieră i-a cerut-o pentru control. Așa s-a descoperit, în interiorul borsetei, un pachet din staniol în care se afla o substanță verde oliv, cu miros înțepător, posibil cannabis, care cântărea circa două grame. Luat la întrebări, tânărul a susținut că a cumpărat drogurile de pe teritoriul României pentru consum propriu.

Polițiștii de frontieră au sesizat Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate pentru efectuarea cercetărilor, ancheta derulându-se cu tânărul în stare de libertate. Acuzat de deținere de droguri de risc pentru consum propriu, tânărul s-a ales cu un dosar penal, dar și-a continuat călătoria spre casă.

 

Deja ai votat!