11 cadre medicale din Spitalul Judeţean cu Covid19 – o secţie a devenit focar

O secţie din cadrul celui mai important spital din judeţ a devenit focar de covid. După ce, în urmă cu o săptămână, unul din medici a fost confirmat pozitiv, în acest weekend nu mai puţin de şase cadre din secţie au fost confirmate cu acest virus. Este vorba de doi asistenţi şi patru infirmieri, secţia fiind declarată focar Covid.

În total, unitatea sanitară este tot mai afectat de noul coronavirus. Trei medici, trei asistenți şi patru infirmieri de la Spitalul Județean ”Mavromati” au fost depistați cu acest virus. Este vorba de nu mai puţin de doi medici de la Unitatea de Primiri Urgențe, unul de la unitatea centrală şi unul din cadrul Secţiei de Pediatrie, dar şi un medic anestezist din cadrul secţiei ATI. Un asistent din cadrul blocului operator, care a intrat în operaţii, a fost şi el depistat cu Covid, dar şi un registrator de la Urgenţe Pediatrie.

De asemenea, un asistent de la secția ATI și un altul de la Chirurgie Plastică și Reparatorie au fost confirmați pozitiv COVID. Numărul infectărilor cu noul coronavirus raportat duminică este 92.

Deja ai votat!