Femeie reținută pentru trei infracțiuni la regimul rutier

0

O botoșăneancă în vârstă de 39 de ani a ajuns în arestul poliției, după o zi de pomină. Acuzată de comiterea a trei infracțiuni, femeia riscă să se aleagă cu o condamnare penală.

Potrivit polițiștilor, sâmbătă, 21 noiembrie a.c., botoșăneanca ar fi furat, din fața imobilului în care locuia, de pe strada Doboșari, un autoturism pe care l-a condus până pe Bulevardul Mihai Eminescu, unde a pierdut controlul asupra direcției de mers, iar mașina s-a izbit în scuarul care delimitează cele două sensuri de mers.

După incident, femeia a abandonat autoturismul și a părăsit locul faptei, ulterior fiind depistată în apropierea sediului Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani. „Fiind testată cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că aceasta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule”, a arătat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

Botoșăneanca a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ, ea urmând să fie cercetată sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului, conducere fără permis și furt în scop de folosință. În funcție de rezultatul investigațiilor, anchetatorii vor decide dacă se impune luarea unor măsuri preventive față de aceasta.

 

Deja ai votat!
se încarcă...