Sute de locuri de muncă oferite prin AJOFM (lista locurilor de muncă vacante)

0

Peste 700 de locuri de muncă sunt vacante în județ. Potrivit unei situații întocmită de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM), este vorba de 766 de posturi care au fost scoase la concurs, din care 23 pentru persoane cu studii superioare. Dintre acestea din urmă, atrage atenția funcția de consilier juridic la operatorul de apă din județ, Nova Apaserv SA.

Cel mai bine remunerat post este cel de secretară la Liceul „Demostene Botez” din Trușești, salariul oferit fiind de 3989 lei. Se caută și ingineri de diferite specializări, cele mai multe oferte venind din construcții, dar și contabili, economiști, chiar și un post de translator de limbă germană.

De departe, domeniul construcțiilor oferă în acest moment cele mai multe locuri de muncă, mai ales pentru cei cu studii medii, ori pentru cei necalificați, fiind căutat inclusiv un macaragiu. Dar au apărut și oferte pentru șoferi, instalatori apă și pentru cei care vor să lucreze în domeniul HoReCa (patiser, bucătar, barman).

Cea mai mare oferă vine din partea unui agent economic care vrea să angajeze 130 de meseriași în domeniul construcțiilor, dar interesant este că săptămâna aceasta au apărut și oferte de locuri de muncă la agenți economici de renume, gen Mecanex, care caută 22 de muncitori de profil – lăcătuși mecanici, frezori sau strungari.

Lista cu locurile de muncă vacante o gasiţi aici.

 

Deja ai votat!
se încarcă...