Bărbat încătușat după ce a atacat un consătean cu ciocanul

Un bărbat din comuna Curtești, care și-a lovit consăteanul cu ciocanul în cap, a fost reținut ieri de polițiști pentru 24 de ore. Când a realizat că forțele de ordine sunt pe urmele lui, individul s-a ascuns în vegetația din curtea casei. Acuzat de loviri și alte violențe, agresorul riscă să ajungă în fața instanței de judecată.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), scenele violente s-au petrecut luni, pe 23 noiembrie a.c.. „În timp ce se afla în locuința unui consătean în vârstă de 54 de ani, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, i-ar fi aplicat acestuia o lovitură în zona capului, cu un ciocan pe care îl avea asupra sa. Ulterior, agresorul a părăsit locul faptei, fiind identificat de polițiști, ascuns în vegetația din curtea locuinței sale”, a arătat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

Atacatorul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând ca în funcție de rezultatele să se dispună măsuri legale.

 

Deja ai votat!