Primarul municipiului a stabilit atribuţiile celor doi viceprimari

Cosmin Andrei, primarul municipiului, a stabilit atribuţiile pentru viceprimarii Bogdan Buhăianu şi Liviu Toma. Edilul speră să facă echipă bună cu cei doi viceprimari pentru că aşteptările botoşănenilor de la actuala conducere a primăriei sunt foarte mari.

Bogdan Buhăianu se va ocupa de salubrizare, întreţinerea spaţiilor verzi şi va coordona  compartimentul de cadastru.

Există entuziasm în Primărie, există un suflu nou, un suflu de putere de muncă. Sunt convins că alături de domnul primar și alături de colegii mei, Mircea Magdalena (noul administrator public – n.r.) și domnul viceprimar Toma vom duce la îndeplinire proiectele pe care le avem pentru botoșăneni și vom demonstra că posturile pe care le ocupăm astăzi sunt meritorii și putem să facem treabă pentru Botoșani”, a declarat Bogdan Buhăianu.

Liviu Toma va coordona investițiile pe partea tehnico-edilitare, asistența socială și Poliția Locală.

Am activat zece ani în mediul privat și zece ani în administrația publică locală. Fac parte dintr-o echipă tânără și cred că împreună, prin dialog și prin echilibru, vom reuși, împreună cu toți consilierii locali dar și cu specialiștii din aparatul de specialitate al Primăriei Botoșani, să îmbunătățim calitatea vieții cetățenilor acestui oraș”, a spus Liviu Toma.

Deja ai votat!