Faptele bune fac minuni – Casă nouă pentru o bunică din Hilişeu Horia

Daniel Câşlariu preşedintele Asociaţiei „Grup Civic” Botoşani, susţinut de oameni cu suflet mare, continuă să schimbe în bine viaţa unor botoşăneni. În doar 20 de zile, el a construit o căsuţă pentru bunica Eleonora, din Hilişeu, cea care până acum a locuit într-o casă bătrânească prin pereţii căreia se vedea cerul.

La 80 de ani împliniţi în luna mai, bunica nu mai spera că va apuca ziua în care să beneficieze de condiţii normale de trai.

Of, mi se pare că visez, parcă nu e casa mea. Zic măcar să trăiesc un an de zile în căsuţă nouă. Ce călduţ este în casa nouă! În casa veche mă înveleam cu plapumă şi pătură şi tot îmi era frig. Nu am avut niciodată lumină în casă. Să vă dea Dumnezeu sănătate şi bucurie, oriunde vă veţi întoarce tot de bucurie să daţi şi de noroc. Cum aţi avut grijă de mine, să aibă Dumnezeu grijă şi de dumneavoastră”, este urarea spusă din suflet de către bunica Eleonora.

Asociatia „Grup Civic” Botoşani a dus astfel la bun sfârşit încă un proiect umanitar şi anume casa cu numărul şapte.

Primarul şi viceprimarul comunei s-au implicat în acest proiect umanitar

Daniel Câşlariu s-a declarat încântat de modul în care s-au implicat în acest caz primarul şi viceprimarul comunei Hilişeu Horia. „Domnul primar ne-a chemat aici. Este primul primar din judeţul Botoşani care îmi cere ajutorul. 80% din materiale necesare pentru căsuţă au fost donate de către Primăria Hilişeu Horia. Respectele mele pentru ei. Domnul primar şi domnul viceprimar au dat dovadă de un respect şi o bunăvoinţă ieşită din comun. Vă mulţumesc frumos, oameni buni, pentru ajutor”, a spus Daniel Câşlariu.

Bunica le transmite tuturor celor care au ajutat-o multă sănătate şi bunul Dumnezeu să-i ajute cu tot ce vor ei.

Cu bucuria încă unui proiect dus la bun sfârşit, vă mulţumesc din suflet şi Dumnezeu să vă răsplătească înmiit pentru tot ajutorul pe care ni-l acordaţi! Mergem înainte pentru a aduce bucurie în casele altor semeni îngenuncheaţi de singurătate, sărăcie şi boli. Doamne ajută!”, a mai transmis Daniel Câşlariu.

Cei care doresc să sprijine proiectele umanitare derulate de Asociaţia „Grup Civic” au la dispoziţie conturile: RO03BTRLRONCRT0530156401 (lei),  RO50BTRLEURCRT0530156401(euro),  RO08BTRLGBPCRT0530156401 (lire sterline), Codul Swift BTRLRO22.

Deja ai votat!