Nebunie pe străzi. Șoferi opriți în trafic și dați jos de la volan

Trei tineri vor fi anchetați penal, după ce au plecat la drum cu mașinile cu toate că nu aveau ce căuta la volan. În toate cazurile polițiștii au deschis dosare penale, însă unul dintre protagoniști s-a ales și cu două amenzi.

Marți, pe 24 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Botoșani au oprit în trafic, pe strada Ion Pillat, un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din comuna Albești, care avea o deplasarea sinuoasă. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

La scurt timp, a urmat un alt caz, de data aceasta pe strada Tulbureni. Polițiștii au oprit un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din municipiul Botoșani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au realizat că nici acesta nu posedă permis de conducere.

Noaptea trecută, 24 spre 25 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică au oprit și ei pentru control, pe Calea Națională din municipiu, un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani din Botoșani. Verificările aveau să arate că tânărul avea dreptul de a conduce suspendat. De asemenea, forțele de ordine au stabilit că autoturismul nu avea asigurare obligatorie, motiv pentru care botoșăneanul s-a ales cu o amendă de 1.000 de lei, fiindu-i reținute certificatul și plăcuțele de înmatriculare. Totodată, întrucât a părăsit locuința fără a avea un motiv justificat, tânărul s-a ales și cu o amendă de 500 de lei.

 

Deja ai votat!