Accident cu fugă lângă Școala 11

Un tânăr a fost transportat cu ambulanța la urgențe după ce a fost victima unui accident rutier. În vârstă de 30 de ani, tânărul se deplasa pe trecerea de pietoni pe o roată electrică, pe culoarea verde a semaforului.

Un autoturism marca Opel Vectra, condus de un bărbat de 50 de ani, a forțat culoarea galbenă a semaforului și l-a surprins și accidentat pe tânărul care se afla pe trecere.

Deși a văzut victima trântită pe asfalt, șoferul și-a continuat drumul. Tânărul lovit de mașină a sunat imediat la 112, cerând ajutorul cadrelor medicale și anunțând poliția că șoferul a părăsit locul fapte. Un echipaj de poliție, care se îndrepta spre locul accidentului l-a identificat în scurt timp pe șofer în trafic, acesta fiind adus înapoi în locul pe care l-a părăsit. “Ambii participanți în trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului”, a precizat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Tânărul a fost preluat de o ambulanță și transportat la urgențe, acesta prezentând câteva contuzii la membrele superioare și inferioare.

Deja ai votat!