CJ a finalizat evaluarea managerilor de la instituțiile de cultură din subordine

Șefii instituțiilor de cultură aflate în subordinea Consiliului Județean (CJ) Botoșani au promovat în bloc evaluarea la final de mandat. Managerul Bibliotecii Județene „Mihai Eminescu”, Cornelia Viziteu, a primit nota 9,93, managerul Orchestrei Populare „Rapsozii Botoșanilor”, Dan Doboși, a fost evaluat cu nota 9,67, iar managerul Memorialului Ipotești – Centrul Național de Studii „Mihai Eminescu”, Ala Sainenco, a primit nota 9,63. Singurul care a obținut nota maximă – 10 – a fost managerul Școlii Populare de Arte „George Enescu”, Liviu Andronic.

Evaluarea a fost făcută de patru comisii distincte din care au făcut parte Dănuț Huțu, directorul executiv a Direcției Județene pentru Cultură (DJC) Botoșani, câte un reprezentant al instituțiilor de cultură din Suceava, dar și câte un consilier județean desemnat în acest sens, conform algoritmului politic. În schimb, comisia de soluționare a contestațiilor a fost condusă de Maria Spatariu, consilier DJC Botoșani.

Rezultatele evaluărilor finale au fost adoptate de consilierii județeni în ultima ședință extraordinară de joi, 26 noiembrie a.c. În baza acestor rezultate se va decide prelungirea mandatelor managerilor la conducerea instituțiilor de cultură.

Liviu Andronic a fost singurul care a obținut nota maximă

 

Deja ai votat!