Misiuni la foc continuu pentru jandarmii botoșăneni

0

Forțele de ordine vor fi la datorie în aceste zile. În perioada 27 noiembrie – 1 decembrie a.c., efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Botoșani au fost suplimentate în vederea intensificării misiunilor specifice. Potrivit reprezentanților IJJ Botoșani, jandarmii vor acționa pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională. Totodată, efectivele de jandarmi vor participa la controalele ce vor fi organizate pentru verificarea respectării legislației privind prevenirea răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2, în cooperare cu alte instituții cu atribuții în acest domeniu.

Jandarmii botosaneni recomandă cetățenilor să evite în această perioadă aglomerația și întâlnirile cu alte persoane pentru a reduce numărul îmbolnăvirilor cu COVID-19, să păstreze distanțarea fizică, să poarte mască de protecție și să respecte celelalte măsuri restrictive impuse în această perioadă.

„Indiferent de locul unde ați ales să vă petreceți timpul liber, jandarmii sunt pregătiți să intervină conform competențelor legale acolo unde situația o va impune, așa că nu ezitați să solicitați ajutor atunci când vă aflați într-o situație dificilă”, a precizat Dan Izotov, purtător de cuvânt în cadrul IJJ Botoșani.

 

Deja ai votat!
se încarcă...