Deszăpezire asigurată pentru toate drumurile județene

0

Direcția Județeană de Drumuri și Poduri (DJDP) a anunțat astăzi finalizarea licitației publice pentru atribuirea contractelor de deszăpezire pe drumurile județene, fiind atribuit și contractul de deszăpezire pentru baza 2 – Dorohoi.

Anunțul vine în contextul în care la începutul lunii noiembrie au fost atribuite contractele de deszăpezire pentru bazele Botoșani, Săveni și Trușești. „Prin finalizarea licitației pe toate cele patru loturi, avem asigurate toate mijloacele și instrumentele necesare pentru a trece cu brio testele la care ne va supune iarna”, crede Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.

În urma licitației s-a stabilit ca deszăpezirea pe drumurile județene arondate bazelor 1 și 3 – Botoșani și Săveni – să fie asigurată de asocierea formată din Construct Com și Clean Prest Activ. Pe drumurile județene aparținând bazei 4 – Trușești – deszăpezirea va fi asigurată de Cornell’s Floor, iar pe cele din baza 2 – Dorohoi – de Mineral Com. Valoarea cumulată a contractelor de deszăpezire a drumurilor județene pentru această iarnă se ridică la aproximativ 10 milioane de lei.

 

Deja ai votat!
se încarcă...