Angajații DSP și-au luat rămas bun de la colegul Constantin Lușneac (video)

Zeci de angajați ai DSP Botoșani, în frunte cu conducerea instituției, prieteni, apropiați sau colaboratori, și-au luat rămas bun miercuri la amiază de la juristul Constantin Lușneac.

Cel ce a fost juristul DSP timp de 14 ani a decedat la Iași, după ce a suferit un accident vascular cerebral, pe fondul infecției cu Covid19.

Trupul neînsuflețit al juristului a fost transportat de la Iași în condiții speciale, iar mașina mortuară a trecut pentru câteva secunde prin dreptul fostului său loc de muncă. “Este un moment extrem de dureros pentru noi toți. Înainte de a ne fi un coleg bun și de încredere, domnul Lușneac a fost un om, întotdeauna alături de cei din jur”, a spus medicul Monica Adăscăliței, directorul DSP Botoșani.

Înlăcrimați și încă în stare de șoc, angajații DSP au ieșit în fața instituției cu câte o lumânare în mănă. “A fost un om care s-a dedicat muncii, un om care a fost întotdeauna alături de cei de lângă el. Un om care a dorit binele tuturor. A fost mai mult decât un coleg, a fost un prieten adevărat”, a spus Teodor Ferariu, directorul economic al DSP Botoșani.

Într-o liniște înfricoșătoare aceştia și-au luat, pentru ultima oară, rămas bun de la colegul lor.

Deja ai votat!