Continuă controalele anti-COVID, iar amenzile vin în valuri

Autoritățile continuă acțiunile de control în județ. În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiștii, jandarmii, polițiștii locali, dar și polițiști de frontieră, împreună cu reprezentanții altor instituții cu rol de control, au acționat din nou pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile impuse în contextul stării de alertă.

Verificările au avut loc în zonele aglomerate, dar și mijloace de transport în comun. Astfel, potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean, au fost organizate patru acțiuni punctuale, în sistem propriu cât și integrat, în cadrul acestora fiind controlate 94 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate, precum și 113 de mijloace de transport în comun.

Potrivit acelorași surse, echipele de control au aplicat 65 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 16.000 de lei, dintre care 51 pentru persoanele care nu purtau mască de protecție în locurile în care acest lucru era obligatoriu, iar 14 sancțiuni pentru cei care nu au respectat interdicția privind deplasarea pe timpul nopții, fără un motiv întemeiat.

 

Deja ai votat!