Pompieri botoşăneni avansaţi în grad, de Ziua Naţională a României

Cu prilejul Zilei Naţionale a României, opt pompieri botoşăneni, care au obţinut rezultate foarte bune în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu, au fost înaintaţi în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim. Este vorba de un ofițer și șapte subofițeri. Astfel, Versavia Nicoleta Ciobanu a fost avansată la gradul de maior, Ovidiu Gheorghe Aionesei la gradul de plutonier adjutant șef, Daniel – Bogdan Savin, Cătălin Grindei, Petru Cristian Băltoi și Bogdan Țară au fost avansați în gradul de plutonier adjutant, iar Dana Bursuc și Marius Chelaru la gradul de plutonier.

Ceremonia de avansare în grad a avut loc astăzi, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani, în prezenţa colegilor.

Cu această ocazie, inspectorul şef al I.S.U. Botoşani, colonel dr. ing. Mihail Cristian Amarandei, a precizat că înaintarea în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim, este un moment cu o încărcătură deosebită pentru orice militar căruia i se vede recunoscută şi apreciată munca şi implicarea în acţiunile de protecţie a vieţii, mediului şi valorilor materiale.

Deja ai votat!