Bătrână dusă la spital cu ajutorul pompierilor

O femeie, în vârstă de 78 de ani, din municipiu a căzut în casă şi a fost nevoie de două echipaje de pompieri pentru a o putea transporta în siguranţă la spital.

Incidentul a fost semnalat miercuri la amiază prin serviciul 112 de o rudă a femeii, alarmată de faptul că aceasta nu mai răspundea la telefon. Ruda a mers de urgenţă la locuinţa bătrânei şi a găsit-o pe căzută în casă, dar conştientă. Aceasta se putea mişca, însă, foarte greu şi acuza mai multe dureri, motiv pentru care a fost cerut ajutorul unui echipaj de prim ajutor al SMURD, dar şi un echipaj de pompieri.

Aceștia au reuşit să o coboare pe femeie pe scările blocului, cu ajutorul unei tărgi speciale, după care au transportat-o cu autospeciala SMURD la Urgenţe. „Era vorba despre o persoană de sex feminin, găsită căzută în interiorul apartamentului. A suferit câteva contuzii şi s-a decis transportul ei la spital pentru mai multe investigaţii”, a precizat medicul Nicuşor Curteanu, coordonator în cadrul dispeceratului integrat SJA-ISU.

Deja ai votat!