marți, martie 19, 2024
AcasăLocal BTBătaie între cumnate încheiată pe masa de operaţii

Bătaie între cumnate încheiată pe masa de operaţii

Două femei din județul Botoșani au uitat de maniere sau grade de rudenie și s-au bătut cu pumnii și picioarele până una dintre ele a ajuns la spital. S-a întâmplat chiar de Ziua Naţională, în comuna Corni, satul Sarafineşti. În vârstă de 47 și respectiv 41 de ani, cele două cumnate s-au luat la ceartă în curtea casei uneia dintre ele. După ce şi-au adresat tot felul de injurii, între cele două femei a început o bătaie în toată regula. Cea mai tânără şi-a lovit adversara de mai multe ori în zona abdominală şi zona capului.

În cele din urmă, victima a ajuns la spital cu o ambulanţă, starea ei fiind gravă. „Pacienta a fost supusă unui examen imagistic, fiind evidenţiată o contuzie la nivelul splinei. Din acest motiv a fost dusă direct în sala de operaţii pentru o intervenţie de urgenţă”, a precizat un reprezentant al UPU-SMURD.

Cazul a intrat şi în atenţia poliţiştilor, care au deschis o anchetă. Agresoarea urmează să fie cercetată şi în funcţie de starea de sănătate a cumnatei sale. „În cauză a fost deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe. Medicii vor stabili dacă victimei i-a fost pusă viaţa în pericol. În funcţie de concluziile medico legale încadrarea juridică se poate schimba”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani.

Ziua Naţională sărbătorită cu pumni şi picioare

Aceasta nu a fost, însă, singura agresiune înregistrată de Ziua României, când botoşănenii au sărbătorit cum ştiu ei mai bine. Astfel, într-o zi în care autorităţile au făcut apel la unitate, aceştia s-au luat la ceartă şi s-au bătut cu pumnii, picioarele, cu sapa sau cu bâte.

Potrivit cadrelor medicale, după luni în care majoritatea prezentărilor la Unitatea de Primiri Urgenţe au fost cauzate de Covid19, în seara de 1 decembrie acestea au fost devansate de numărul de agresiuni de tot felul. Deşi o parte dintre cei ajunşi la spital nu au apucat să reclame acest lucru, poliţiştii au înregistrat deja nouă cazuri de agresiuni, pe care le anchetează.

Bătaie între fraţi la Bădiuţi

Un alt caz de agresiune între rude a fost înregistrat la Bădiuţi. Acolo doi fraţi, în vârstă de 50 şi respectiv 53 de ani, s-au luat la bătaie din cauza unor neînţelegeri în gospodărie. Victima, de 53 de ani, a fost lovită de mai multe ori peste faţă şi torace. După ce a scăpat din pumnii fratelui, bărbatul a apelat serviciul 112, dorind să reclame la Poliţie agresiunea.
Oamenii legii au observat că acesta prezenta mai multe traumatisme. În cele din urmă bărbatul a ajuns la Urgenţe, pentru a beneficia de îngrijiri medicale. Şi în acest caz a fost deschis un dosar pentru loviri sau alte violenţe.

Conflict sângeros din cauza pământului

O altă agresiune a avut loc la Coşula. Un bărbat, în vârstă de 56 de ani, a ajuns la spital după ce a fost lovit peste faţă cu o sapă. Acesta se afla pe un teren agricol din localitate, împreună cu concubina sa. La un moment dat, cei doi s-au întâlnit cu doi vecini, de 20 şi respectiv 73 de ani.

Cei patru aveau un conflict mai vechi din cauza unei parcele de teren, iar între ei a început o adevărată luptă.  Bărbatul de 56 de ani a fost lovit cu unealta agricolă peste faţă. Iubita acestuia a sunat la 112. În cele din urmă bărbatul a ajuns la Urgenţe, pentru a fi tratat de medicii specialişti ORL.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
3.8 ° C
4.3 °
3.6 °
48 %
6.9kmh
42 %
mar
5 °
mie
6 °
joi
7 °
vin
8 °
sâm
13 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Se lucrează în grup, că o parte din angajați trebuie să supravegheze trecătorii.

EDITORIAL

Pe vremea când Petre Daea a transformat Ministerul Agriculturii într-o veritabilă scenă pentru interminabilele lui spectacole de stand up comedy, marea întrebare a unora...

EPIGRAMA ZILEI

Cât de tont poate să fie Nu am nicio îndoială, Că pe lâng-a lui soție Și-aparențele-l înșeală…   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...