Transport de buletine de vot transformat în misiune de salvare

În această dimineață, în jurul orelor 11, un jandarm care executa o misiune de asigurare a securității transportului buletinelor de vot pentru alegerile parlamentare a intervenit pentru salvarea victimei unui accident rutier produs la ieșirea din orașul Darabani.

Într-o curbă, un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului. Plutonierul major Daniel Popa a acționat prompt și a scos șoferul din mașina avariată, o femeie care se afla în stare de inconștiență.

„După extragerea femeii, observând că de sub capota autovehiculului iese fum, jandarmul a scos bornele bateriei, pentru a preveni izbucnirea unui incendiu. În câteva minute, femeia și-a revenit, fiind preluată de echipajul medical al ambulanței sosite la locul accidentului”, a arătat Dan Izotov, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean.

Subofițerul nu a intervenit singur, el fiind ajutat de un reprezentant al Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Botoșani, respectiv un șofer din cadrul Direcției Sanitar-Veterinare, împreună cu care se afla în executarea misiunii menționate.

Deja ai votat!