Anchetă în cazul incendierii mașinii unui polițist. Cercetările sunt în derulare

0

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) au reacționat în urma informațiilor făcute publice de Sindicatul Europol. Astfel, prin intermediul unui comunicat de presă emis astăzi, reprezentanții IPJ au arătat că autoturismul polițistului a fost incendiat în noaptea de vineri spre sâmbătă.

„La data de 5 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, de 39 de ani, cu privire la faptul că autoturismul proprietate personală ar fi fost incendiat, în orașul Darabani. Echipajul direcționat la fața locului a constatat că cele sesizate se confirmă. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit, de către reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani, faptul că sursa probabilă de aprindere ar fi fost flacăra folosită în mod intenționat. Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere”, se arată în comunicat.

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, a fost constituită o echipă operativă, condusă de șeful Serviciului de Investigații Criminale, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precum și pentru identificarea persoanelor implicate și tragerea acestora la răspundere penală.

„Precizăm faptul că ancheta este în curs de desfășurare, se efectuează sub coordonarea procurorului de caz și organele de cercetare penală iau în considerare orice ipoteză”, se mai menționează în comunicatul IPJ.

Deja ai votat!
se încarcă...