Jandarm providențial. În două zile a ajutat două persoane

0

Un preot de la Mănăstirea Coșula, care și-a pierdut portofelul la intrarea în secția de votare din incinta Colegiului Național „A.T. Laurian”, și-a recuperat bunurile cu ajutorul unui jandarm.

Incidentul s-a petrecut astăzi, când preotul a scos cartea de identitate pentru a vota, după care a scăpat din mână portmoneul, fără să realizeze acest lucru. Ba mai mult, după ce a votat, el a părăsit secția de votare fără să-și mai pună problema portofelului.

Întâmplarea a făcut ca imediat după ce acesta a părăsit sediul colegiului, prin zonă a trecut un subofițer jandarm care asigura măsurile de ordine publică. „În jurul orei 15.30, jandarmul a observat portofelul în apropierea intrării în liceu, iar când l-a verificat a găsit documentele de identitate, printre care o legitimație de serviciu de la mănăstire, precum și o sumă de bani. Prin intermediul unui coleg, jandarmul a reușit să afle numărul de telefon al preotului și l-a sunat, anunțându-l despre pierderea portofelului”, a arătat Dan Izotov, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de jandarmi Județean.

Bunurile pierdute au fost restituite proprietarului în scurt timp. Interesant este că același jandarm a intervenit și în cursul zilei de ieri, când, aflat tot în timpul serviciului, a acordat sprijin victimei unui accident rutier.

 

Deja ai votat!
se încarcă...