Aproape senator, un afacerist botoşănean este internat cu Covid19

0

Unul din cele mai surprinzătoare rezultate în urma acestora alegeri parlamentare a fost cel ca un partid nou înfiinţat să aibă doi posibili reprezentanţi din Botoşani în Parlament.

Candidatul pe primul loc la senat, omul de afaceri Dorinel Cosma, nu a putut însă sărbători cum se cuvine rezultatul extraordinar al partidului său.

Aflat foarte aproape de a deveni senator din partea Alianţei pentru Unirea Românilor, afaceristul Dorinel Cosma, de 65 de ani, se află internat în spital din cauza Covid.

Acesta a fost diagnosticat pe data de 29 noiembrie, după ce s-a prezentat la Urgenţe, împreună cu soţia sa, de 66 de ani. Cei doi prezentau simptome specifice infectării cu noul coronavirus, astfel că au fost testaţi, iar rezultatele au venit pozitive. Potrivt medicilor, ambii sunt în prezent internaţi la secţia de boli infecţioase, cu forme medii ale bolii Covid19.

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) este partidul surpriză al alegerilor parlamentare din 2020. O formațiune cvasinecunoscută în peisajul politicii românești, cu lideri politici aflați la limita notorietății publice, cu o orientare de extremă dreapta, ultranaționalistă și antieuropeană, a depășit, conform rezultatelor exit-poll-ului, 5% și a reușit acolo unde politicieni mult mai titrați și-au spart capetele de infamul prag electoral. Păstrând proporțiile, AUR-ul din 2020 este PRM-ul din 2000, aşa cum îl descrie Digi24.
Membrii sau simpatizanții Alianței pentru Unirea Românilor s-au remarcat, în special în ultima perioadă, printr-o prezență extrem de vocală în social media.

De altfel, avocata Diana Șoșoacă şi reprezenţii de seamă ai partidului au devenit vedete pe Internet, după ce au militat împotriva măsurilor de combatere a pandemiei de COVID-19. Acum unul din posibilii parlamentari ai acestui partid este internat cu această boală.

Deja ai votat!
se încarcă...