Doina Federovici: „Mă înclin în fața botoșănenilor care ne-au acordat din nou încrederea lor”

0

Doina Federovici, preşedintele PSD Botoşani, a transmis un mesaj botoşănenilor pentru a le mulţumi pentru încrederea acordată formaţiunii politice pe care o conduce.

Mă înclin în fața dumneavoastră pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o la alegerile locale pe 27 septembrie dar, și la alegerile parlamentare pe 6 decembrie.

În urma votului de încredere primit de echipa de parlamentari social-democrați, botoșănenii trebuie să beneficieze și de o guvernare PSD care să reia toate programele de investiții și toate măsurile de creștere a veniturilor și recuperare a locurilor de muncă desființate de Guvernul PNL-USR-PLUS-PMP.

Botoșănenii trebuie să fie respectați, profesorilor și medicilor botoșăneni să li se redea demnitatea și să fie protejați în fața noului coronavirus, copiilor să li se dubleze alocațiile, școlile să fie redeschise, antreprenorii și fermierii locali să fie salvați de la faliment, iar părinților și bunicilor noștri să li se recunoască toată munca pe care au depus-o o viață întreagă.

Îi asigur pe botoșăneni că voi face echipă cu parlamentarii PSD Botoșani pentru a debloca toate programele de investiții pentru fiecare comunitate locală“, a transmis Doina Federovici.

În urma centralizării voturilor din cele 427 de secții de votare, PSD Botoșani a câștigat alegerile în 66 de localități, PNL în nouă localităţi, Pro România în două localităţi si USR într-o singură localitate.

Deja ai votat!
se încarcă...