Moldovean prins la Stânca cu droguri de mare risc

0

Un tânăr din Republica Moldova a fost prins cu droguri în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca. S-a întâmplat ieri după-amiază când tânărul, C.P., de 31 de ani, s-a prezentat  în vamă pentru efectuarea formalităţilor de control, el fiind pasager într-un autocar.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra acestuia, ocazie cu care, echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră și inspectori vamali, a descoperit ascunsă în buzunarul lui C.P. o punguță ce conținea 35 grame de substanță vegetală de culoare verde-oliv, cu miros înţepător, susceptibilă a fi marijuana.

„Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat respectiva substanţă pentru consum propriu. Substanța descoperită a fost ridicată, ambalată, sigilată și urmează a fi trimisă spre expertiză la un laborator de specialitate. În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de deținere de droguri de mare risc pentru consum propriu fără drept şi contrabandă calificată”, a precizat Minodora Răcnea, purtător de cuvânt în cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani.

Deja ai votat!
se încarcă...