Polițiști salvatori – au salvat o femeie dintr-o casă în flăcări

0

Doi polițiști din Botoșani, soț și soție, au salvat o femeie de 53 de ani a cărei locuință a fost cuprinsă de flăcări. Este vorba despre Marian Pintilei, șef de post în comuna Albești, și Simina Pintilei, agent de poliție la Poliția Municipiului Botoșani, aflată în paza unei secții de votare din localitatea Albești.

Cei doi se aflau duminică, pe 6 decembrie a.c., în comuna Albești, în apropierea unei secții de votare, moment în care au observat pe drum o femeie care striga după ajutor, spunând că arde casa unei vecine. Polițiștii au pornit spre locul respectiv, observând flăcările care au cuprins imobilul.

Întrucât ușa era încuiată, polițistul a spart un geam, a pătruns în interiorul locuinței unde a găsit-o femeie întinsă pe podea, aflată în stare de inconștiență. Polițistul a reușit să o scoată din locuință și împreună cu soția i-au aplicat manevre de resuscitare, până la sosirea ambulanței.

Femeia fost transportată la spital, iar în prezent starea sa este bună.

Cazul a fost prezentat astăzi și de Inspectoratul General al Poliției Române pe pagina de Facebook, intervenția polițiștilor botoșăneni adunând aprecieri din toată țara.

 

Deja ai votat!
se încarcă...