Accident grav după o depăşire periculoasă

0

Un bărbat, în vârstă de 41 de ani, a ajuns la spital după ce autoturismul în care se afla a fost avariat într-un accident rutier.

Incidentul a avut loc sâmbătă după-amiază pe drumul comunal ce străbate Vorona. Un bărbat de 47 de ani se deplasa la volanul unui autoturism dinspre Botoşani spre Joldeşti. La un moment dat, acesta s-a angajat în depăşirea unei maşini care circula în faţa sa, condusă de un bărbat de 41 de ani, în care se afla şi fiul şoferului, în vârstă de 12 ani. Bărbatul de 47 de ani nu a observat că autoturismul din faţa sa semnaliza stânga pentru a ieşi de pe drumul principal, astfel că a acroşat maşina, după care a mai mers câteva zeci de metri.

În urma coliziunii ambele maşini au fost avariate, iar şoferul de 41 de ani a fost rănit.
În urma unui apel la 112, acesta a fost preluat de o ambulanţă cu medic şi transportat la Urgenţe. „La faţa locului am găsit un bărbat ce prezenta un traumatism de coloană lombară şi un traumatism toracic. Era stabil şi a fost transportat la spital pentru investigaţii suplimentare”, a precizat medicul Daniela Amarande, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

Cazul a intrat şi în atenţia poliţiştilor, care au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. „Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Foto Arhiva

Deja ai votat!
se încarcă...