Bărbat salvat după ce a căzut într-o fântână

0

Un bărbat, în vârstă de 35 de ani, a scăpat ca prin minune după ce a căzut într-o fântână în care coborâse pentru a lucra. Acesta a fost scos de vecini şi transportat în stare gravă la spital.

Incidentul a avut loc luni în localitatea Cristeşti. Bărbatul lucra la repararea unei fântâni din curtea unui localnic, iar la un moment dat s-a dezechilibrat şi a căzut în puţ. Norocul a fost că ceilalţi colegi ai săi au alertat vecini şi s-au mobilizat imediat reuşind să îl scoată pe bărbat după câteva minute. Cu mai multe traumatisme şi în şoc hipotermic, după ce a căzut în apa rece ca gheaţa, bărbatul a fost preluat de un echipaj cu medic şi transportat la spital. „Pacientul a ajuns în serviciul nostru în stare gravă. A fost adus de către echipajul SMURD, ulterior acesta fiind stabilizat şi supus mai multor investigaţii de specialitate”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD.

Medicii spun că acesta a avut un noroc extraordinar, la examinare nefiind relevate niciun fel de fracturi sau traumatisme puternice, astfel că bărbatul a putut fi externat după ce a fost ţinut o scurtă perioadă pentru supraveghere medicală.

Deja ai votat!
se încarcă...