Botoșănean trimis în judecată după ce a ucis un tânăr și a rănit alți doi

0

Agresorul din conflictul sângeros din satul Boscoteni, comuna Frumușica, din luna octombrie a.c., a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani. Acuzat de omor și tentativă de omor, C.F.C., în vârstă de 29 de ani, va răspunde în fața judecătorilor pentru faptele comise.

„S-a reţinut că, în data de 25 octombrie a.c., în jurul orei 00.30, în timp ce se afla la domiciliu, pe fondul unui conflict spontan şi a unei situaţii general conflictuale mai vechi cu victimele, inculpatul a lovit cu un cuţit de mai multe ori victima A.G.A. – care a decedat şi alți doi toneri, M.A. şi B.G., care au necesitat fiecare câte 25-30 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, cu punerea în primejdie a vieţii”, au arătat procurorii.

Dosarul a fost înaintat spre soluționare Tribunalului Botoșani, unde se va desfășura procesul.

Agresiunea a avut loc în momentul în care C.F.C. s-a trezit la locuința sa cu niște tineri din județul Iași, care încercau să o determine pe prietena lui să renunțe la relație. Doar că botoșăneanul și-a ieșit din fire și i-a atacat cu cuțitul.

 

Deja ai votat!
se încarcă...