Municipalitatea va organiza licitaţii pentru rezervarea a sute de locuri de parcare

0

Pornind de la numărul tot mai mare de cereri privind rezervarea unor locuri de parcare, primarul Cosmin Andrei caută soluții pentru a fi onorate aceste solicitări. Astfel, la această dată se fac pregătiri pentru organizarea unor licitaţii.

În măsura în care evoluția pandemiei COVID-19 o va permite, se vor dispune măsuri pentru ca cetățenii să poată participa la licitații în anul 2021, începând cu luna ianuarie, în condiții care să garanteze distanțarea fizică regulamentară”, a precizat primarul Cosmin Andrei.

Edilul a adăugat că în perioada imediat următoare vor fi stabilite și condițiile de organizare și participare la aceste licitații, care vor fi comunicate după ce vor fi perfectate.

La licitații vor fi scoase 590 locuri de parcare, din diferite zone ale orașului, din care 272 sunt disponibilizate prin neplata taxei, iar alte 318 sunt nou – înființate. La această situație s-a ajuns din cauză că actuala criză sanitară nu a permis organizarea licitaţiilor pentru atribuirea locurilor de parcare.

În municipiul reședință de județ sunt amenajate 9.420 de locuri de parcare.

Deja ai votat!
se încarcă...