Anchetat pentru două infracțiuni după ce s-a izbit cu mașina într-un stâlp

Un șofer care s-a izbit cu mașina într-un stâlp va fi cercetat penal pentru comiterea a două infracțiuni.

Accidentul, care s-a soldat numai cu pagube materiale, s-a produs marți, pe 15 decembrie a.c., în momentul în care un tânăr de 31 de ani, din comuna Rădăuți Prut, conducea un autoturism pe drumul comunal DC 4. La un moment dat, cel de la volan a pierdut controlul asupra direcției de mers, împrejurare în care mașina s-a izbit într-un stâlp de susținere a rețelei de telefonie.

Unul dintre localnici a sunat imediat la 112, iar la locul accidentului au ajuns polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani, care au efectuat o serie de cercetări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc coliziunea.

„Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul alcooltest precum și prelevarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Mai mult de atât, în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit faptul că acesta figura cu dreptul de a conduce autovehicule suspendat din luna august 2020. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de refuz de prelevare de mostre biologice de sânge și conducere fără permis”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

 

Deja ai votat!