Donaţie importantă pentru municipalitatea botoşăneană (video)

Asociația Global Intelligence, din Ploiești, alături de partenerul NISSA, au donat municipalităţii botoşănene 70.000 de măști de protecție.

Municipiul Botoşani a fost inclus în campania umanitară „România are nevoie de MINE! Fără TINE nu pot!”, inițiată, coordonată și susținută de președintele asociației menționate, Alina Novac, desfășurată în contextul luptei împotriva COVID-19.

Scopul acestei campanii este de ridicare a nivelului de conștientizare în rândul populației privind respectarea regulilor de protecție în fața riscului de îmbolnăvire cu COVID-19.

Cele 70.000 de măști vor fi distribuite, în perioada următoare, unităților de învățământ primar și gimnazial din municipiu și Centrului Social de Urgență pentru persoanele fără adăpost.

Această donație reprezintă un real ajutor și sunt recunoscător doamnei președinte al asociației Global Intelligence și partenerului NISSA că nu au ocolit orașul nostru în campania pe care au inițiat-o și o coordonează. Este de apreciat că aceste măști faciale de protecție sunt producție românească de calitate”, a precizat primarul Cosmin Andrei.

Valoarea donaţiei este de 20.300 lei fără TVA.

La nivel național, în cadrul acestei campanii au fost distribuite 400.000 de măști faciale de protecție, către zeci de asociații, fundații, centre sociale și parohii.

Deja ai votat!