Iluminat festiv la Dorohoi

Municipiul Dorohoi este pregătit de sărbătoare. În zona centrală a oraşului şi pe Pietonalul Grigore Ghica au fost montate decoraţiuni şi luminiţe. Lucrările au fost făcute de către angajaţii primăriei coordonaţi de directorul Direcţia Edilitare a Municipiului Dorohoi, Maria Filip. În principiu decoraţiunile sunt aceleaşi ca în ceilalţi ani, singura schimbare fiind bradul amplasat în faţa primăriei, care nu a mai fost adus. Astfel, autorităţile au preferat să împodobească unul deja existent în parcul din apropiere.

În acest an de la bugetul local au fost alocaţi în acest sens 3.646 de lei pentru achiziţionarea unor ghirlande şi înlocuirea unor decoraţiuni arse.

Costurile consumului acestor decoraţiuni pe lunile decembrie şi ianuarie se vor ridica la aproximativ 5.000 de lei. Acestea vor fi suportate de către primărie la fel ca şi cele cu iluminatul public.

Viceprimarul Cristian Dogaru se declară mulţumit de felul în care arată municipiul Dorohoi în prag de sărbătoare, dar şi de munca depusă de angajaţii primăriei la montarea acestora. De asemenea edilul spune că decoraţiunile au fost amplasate cu predilecţie în centrul oraşului deoarece această zonă este şi cea mai aglomerată.

– Marina HALIT

Deja ai votat!