Accident cumplit la Avrămeni (video)

Un cumplit accident rutier a avut loc în această dimineaţă pe raza localității Aurel Vlaicu, comuna Avrămeni. Un tânăr de 21 de ani a murit, în timp ce un altul, de 22 de ani, a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din Botoşani. Şoferul a fost resuscitat la faţa locului de cadrele medicale, însă, în ciuda eforturilor salvatorilor acesta a intrat în stop cardio respirator.

“Unul dintre pacienţi a fost preluat de un echipaj cu asistent de la Săveni şi transportat spre UPU Botoşani. Prezenta un traumatism cranian şi un traumatism de coloană. Un al doilea este în curs de resuscitare la faţa locului, găsit în stop cardio respirator”, a declarat Daniela Amarande, medic în cadrul SJA.

Maşină răsturnată pe cupolă, în curtea unei case

Maşina s-a răsturnat într-o curbă şi a aterizat pe cupolă în curtea unei case. Tânărul de 21 de ani se afla la volanul maşinii, iar cel de 22 de ani era pasager în autoturism.

„La faţa locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Săveni, cu o autospecială cu apă și spumă, o ambulanţă SMURD, dar și un echipaj SAJ. La sosirea forțelor de intervenție, una dintre victime era scoasă din autoturism, fiind preluată de echipajul SAJ. A doua victimă a fost descarcerată de către pompieri, iar acum se aplică manevre de resuscitare”, au precizat reprezentanţii ISU.

„Cei doi se deplasau pe DN 29 dinspre Săveni înspre Manoleasa, iar pe raza localităţii Aurel Vlaicu, într-o curbă la dreapta, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de mers împrejurare în care a intrat în coliziune cu un stâlp apoi a părăsit partea carosabilă răsturnându-se în curtea unei locuinţe”, a declarat Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Deja ai votat!