Primarul Cosmin Andrei s-a întâlnit cu liderii CJE

Primarul Cosmin Andrei s-a întâlnit în urmă cu câteva zile cu Iosif Emanuel Pintilie și Eduard Alexandru Ungureanu, preşedintele, respectiv vicepreşedintele Consiliului Judeţean al Elevilor (CJE). Cei doi reprezentanţi ai CJE au prezentat mai multe probleme cu care se confruntă în desfășurarea activității dar și priorități pe care și le-au propus în anul 2021.

Astfel, echipa CJE își dorește ca Botoșaniul să devină Capitala Tineretului, în cadrul unui proiect cu finanțare europeană.

De asemenea, aceștia au precizat că structura reprezentantivă a elevilor nu deţine un spațiu pe care să-l folosească pentru susținerea ședințelor, atunci când se vor putea întruni, edilul municipiului venind cu soluția, anume sala de spectacole a Teatrului „Vasilache”, cu care tinerii au și fost de acord.

O altă problemă ridicată a fost cea a lipsei unui spațiu pentru depozitarea arhivei CJE.

Mă voi ocupa de acest aspect și sper ca în zilele ce urmează să identific și să le pot oferi un astfel de spațiu”, a precizat primarul Cosmin Andrei.

În acelaşi cadru s-a discutat și despre bursele elevilor, cei doi reprezentanți ai CJE înțelegând punctul de vedere al edilului și demersul municipalității de a reveni asupra cuantumurilor acestora.

Primarul Cosmin Andrei și-a arătat încă o dată susținerea față de tinerii din municipiu, asigurându-i de toată deschiderea și colaborarea în demersurile pe care le vor întreprinde.

Deja ai votat!