vineri, octombrie 7, 2022
AcasăLocalPrimarul Cosmin Andrei s-a întâlnit cu liderii CJE

Primarul Cosmin Andrei s-a întâlnit cu liderii CJE

Primarul Cosmin Andrei s-a întâlnit în urmă cu câteva zile cu Iosif Emanuel Pintilie și Eduard Alexandru Ungureanu, preşedintele, respectiv vicepreşedintele Consiliului Judeţean al Elevilor (CJE). Cei doi reprezentanţi ai CJE au prezentat mai multe probleme cu care se confruntă în desfășurarea activității dar și priorități pe care și le-au propus în anul 2021.

Astfel, echipa CJE își dorește ca Botoșaniul să devină Capitala Tineretului, în cadrul unui proiect cu finanțare europeană.

De asemenea, aceștia au precizat că structura reprezentantivă a elevilor nu deţine un spațiu pe care să-l folosească pentru susținerea ședințelor, atunci când se vor putea întruni, edilul municipiului venind cu soluția, anume sala de spectacole a Teatrului „Vasilache”, cu care tinerii au și fost de acord.

O altă problemă ridicată a fost cea a lipsei unui spațiu pentru depozitarea arhivei CJE.

Mă voi ocupa de acest aspect și sper ca în zilele ce urmează să identific și să le pot oferi un astfel de spațiu”, a precizat primarul Cosmin Andrei.

În acelaşi cadru s-a discutat și despre bursele elevilor, cei doi reprezentanți ai CJE înțelegând punctul de vedere al edilului și demersul municipalității de a reveni asupra cuantumurilor acestora.

Primarul Cosmin Andrei și-a arătat încă o dată susținerea față de tinerii din municipiu, asigurându-i de toată deschiderea și colaborarea în demersurile pe care le vor întreprinde.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
14.5 ° C
16.6 °
14.4 °
83 %
2.2kmh
98 %
vin
19 °
sâm
20 °
Dum
16 °
lun
15 °
mar
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Începe și televizorul să se încline spre stânga.

EDITORIAL

Personal, nu cred în existența răului absolut. Indiferent cât de rău ar fi un individ, undeva, în sufletul lui, tot mai există o fărâmă...

GÂNDUL ZILEI

Când vin seara târzior Și intru-n dormitor sfios Ea croșetează de zor Un ochi pe față… doi pe dos! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...