Botoșănean amendat după o postare pe Tik-Tok. A imitat mașina de poliție (VIDEO)

Pasionat de romanele polițiste și teribilist din fire, un tânăr șofer din Botoșani și-a „împodobit” mașina cu dispozitive luminoase, asemănătoare cu cele ale poliției.

Este vorba de mai multe stroboscoape de culoare roșie și albastră montate în grila din față a unui autoturism BMW, echipamente care sunt interzise prin lege. Pentru a deveni vedetă, botoșăneanul a mai făcut o greșeală – și-a filmat mașina cu stroboscoapele pornite, după care a postat filmulețul pe rețeaua de socializare Tik-tok.

Filmulețul cu pricina a ajuns și la polițiștii ieșeni, care i-au anunțat imediat pe colegii de la Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani. Urmarea a venit tot pe o rețea de socializare – de data aceasta pe grupul <<Atenție Poliția Iași>> de pe Facebook.

„În viața reală, finalul nu este atât de fericit pentru protagonistul nostru, deoarece IPJ Botoșani a luat următoarele măsuri – certificatul de înmatriculare și permisul de conducere reținute pentru 90 de zile și amendă în valoare de 1450 lei”, este mesajul polițiștilor ieșeni.

Reprezentanții IPJ Botoșani au confirmat „povestea” botoșăneanului, însă postarea polițiștilor a adunat zeci de aprecieri din partea internauților, dar și comentarii. „Felicitări… Și cât de cocos se dădea el.pe tik tok ca nu ii face nimeni nimic🤣🤣🤣”, este unul dintre mesajele postate de internauți.

Deja ai votat!