Concurs pentru şefia Teatrului „Mihai Eminescu”

0

Municipalitatea botoşăneană va organiza concurs pentru şefia Teatrului „Mihai Eminescu”. În şedinţa din 22 decembrie, consilierii municipali vor dezbate şi proiectul vizând aprobarea Regulamentului de organizare şi desfăşurare a concursului de proiecte de management, caietului de obiective, condiţiilor de participare pentru concursul de ocupare a postului de manager la Teatrul „Mihai Eminescu”.

Astfel, 21 ianuarie va fi data limită pentru aducerea la cunoştinţă publică a condiţiilor de participare la concurs. Candidaţii interesaţi de această funcţie trebuie să depună proiectele de management până pe 20 februarie 2021. Acestea vor fi analizate până pe 5 martie şi tot atunci vor fi comunicate şi rezultatele. În perioada 8 – 20 martie 2021, proiectele de management vor fi susţinute în cadrul unui interviu înregistrat video.

Din februarie 2006, directorul Teatrului „Mihai Eminescu” este jurnalistul Traian Apetrei. În luna mai a acestui an, Traian Apetrei a fost evaluat pentru activitatea desfăşurată în mandatul 2017 – 2020 şi a obţinut nota 9,80. Acest rezultat îl îndreptăţea să depună încă un proiect de management pentru un nou mandat. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, municipalitatea va organiza concurs la care pot participa toţi cei care doresc să conducă această importantă instituţie de cultură.

Deja ai votat!
se încarcă...