Concurs pentru şefia Teatrului „Mihai Eminescu”

Municipalitatea botoşăneană va organiza concurs pentru şefia Teatrului „Mihai Eminescu”. În şedinţa din 22 decembrie, consilierii municipali vor dezbate şi proiectul vizând aprobarea Regulamentului de organizare şi desfăşurare a concursului de proiecte de management, caietului de obiective, condiţiilor de participare pentru concursul de ocupare a postului de manager la Teatrul „Mihai Eminescu”.

Astfel, 21 ianuarie va fi data limită pentru aducerea la cunoştinţă publică a condiţiilor de participare la concurs. Candidaţii interesaţi de această funcţie trebuie să depună proiectele de management până pe 20 februarie 2021. Acestea vor fi analizate până pe 5 martie şi tot atunci vor fi comunicate şi rezultatele. În perioada 8 – 20 martie 2021, proiectele de management vor fi susţinute în cadrul unui interviu înregistrat video.

Din februarie 2006, directorul Teatrului „Mihai Eminescu” este jurnalistul Traian Apetrei. În luna mai a acestui an, Traian Apetrei a fost evaluat pentru activitatea desfăşurată în mandatul 2017 – 2020 şi a obţinut nota 9,80. Acest rezultat îl îndreptăţea să depună încă un proiect de management pentru un nou mandat. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, municipalitatea va organiza concurs la care pot participa toţi cei care doresc să conducă această importantă instituţie de cultură.

Deja ai votat!