Incendiu puternic în centrul oraşului (video)

0

Panică în centrul oraşului. Un incendiu puternic a izbucnit în această seară într-un apartament situat într-un bloc din apropierea Pieţei Centrale. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri. De asemenea în zonă au ajuns şi şase echipaje de ambulanţă şi SMURD.

23 de persoane au fost evacuate din locuinţe, iar cele care au avut nevoie de îngrijiri medicale au fost transportate la spital.

“Când forţele de intervenţie au ajuns la faţa locului ardeau bunurile dintr-un apartament situat la etajul trei. O bătrână, în vârstă de 65 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate întrucât a suferit arsuri la nivelul feţei şi mâinilor şi a fost transportată la spital. La spital a ajuns şi un bebeluş de şapte luni, acesta fiind intoxicat uşor cu fum. Intervenţia a fost finalizată şi urmează să stabilim cauza probabilă de izbucnire a incendiului. În total au fost evacuate preventiv 23 de persoane”, a declarat Dorina Lupu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

ŞTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

 

Deja ai votat!
se încarcă...