Ajutor cerut pentru persoanele fără adăpost

De aproximativ două luni, botoşăneni cu suflet mare susţin iniţiativa membrilor Asociaţiei Happy prin care se asigură câte o masă caldă persoanelor fără adăpost. Membrii asociaţiei fac în continuare apel la toţi cei care se pot implica în acest proiect de suflet pentru ca oamenii străzii să nu sufere de foame.

Mesele calde pentru persoanele fără adăpost trebuie asigurate în continuare – pentru Crăciun nu avem până acum stabilit nimic. Aşa că este nevoie de hrană. Avem nevoie în continuare de sprijin și de ajutorul tău! Cum? Achită la orice restaurant din oraş 30 de porţii de supe fierbinți şi noi ne vom ocupa de livrarea lor pe stradă persoanelor fără adăpost sau direcționează către noi contravaloarea supelor şi ne vom ocupa tot noi ca acestea să ajungă în fiecare seară la oamenii străzii”, au anunţat reprezentanţii Asociaţiei Happy.

Acum, când mai sunt doar câteva zile până la Crăciun, botoşănenii au posibilitatea să ajute persoanele care trăiesc sub cerul liber şi să demonstreze că le pasă de semenii cu care soarta nu a fost prea darnică.

În câteva zile vine Crăciunul  – un nou Crăciun, sărbătorit de peste 2000 de ani de creştinii din întreaga lume! Naşterea lui Isus este învăluită de o simplitate admirabilă: Domnul vine fără răsunet, necunoscut de toţi, aici, pe pământ.

Pe Dumnezeu îl putem vedea oriunde, în ochii unui copil, în mâinile care dăruiesc, în cuvintele pline de mulțumire ale unui om sărman, în rugăciunile unui bolnav, în mâinile unui medic care termină cu succes o operație, în roadele bogate de pe câmpii, în ploaie, într-un curcubeu care ne amintește de promisiunea Lui făcută nouă….El este pretutindeni!”, este mesajul de suflet transmis de reprezentanţii Asociaţiei Happy tuturor celor care se gândesc şi la semenii aflaţi în nevoi.

Deja ai votat!