Urban Serv şi-a completat parcul auto cu trei utilaje noi

Societatea de salubrizare din subordinea Consiliului Municipal şi-a completat parcul auto cu trei utilaje.

Urban Serv a achiziţionat recent un utilaj Euro 5, compactor de şase metri cubi, cu destinație generală de colectare gunoi menajer agenți economici; un utilaj Euro 5 cu destinația spălare, în recipient specializat cu recuperare de apă, a containerelor din platforme, de 1,1 metri cubi și un alt utilaj multifuncțional, dotat cu lamă și sărăriță pentru acțiunile de deszăpezire, respectiv brațe hidraulice pentru transport containere.

În cele 18 luni de mandat ca director general al Urban Serv am reușit să duc la îndeplinire unul dintre punctele contractului de management, referitor la îmbunătățirea parcului auto. Urban Serv a achiziționat în toată această perioadă șapte utilaje Euro 5 și două utilaje Euro 6, care să deservească și să îmbunătățească cele două activități principale, respectiv salubrizare și colectare deșeuri”, a declarat viceprimarul Bogdan Buhăianu.

Cele trei utilaje noi completează astfel lista de achiziții, deschisă încă de la începutul acestui an.

Este îmbucurător faptul că parcul auto al acestei societăți este în continuă modernizare iar acest aspect se reflectă în activitatea Urban Serv. Cel mai important însă: aceste achiziții vin în folosul cetățenilor”, a precizat primarul Cosmin Andrei.

Cele trei utilaje costă aproximativ 44.000 de euro, fondurile necesare achiziţiei fiind acoperite din bugetul operatorului de salubrizare.

Deja ai votat!