Daruri din suflet pentru două familii nevoiașe

Clădește în suflet o bucurie – acesta  este deviza celor care au ales, astăzi, să ajute persoane mai puțin norocoase, dar cu suflet mare. Solidaritatea a unit deopotrivă membrii și conducerea Sindicatului „Novo Legis” într-o acțiune umanitară pentru a aduce un zâmbet sincer și cald pe chipul a două familii din mediul rural.

Deși locuiesc în case sărăcăcioase, fără curent sau căldură, veghează ca o lumină în căminul acestora medaliile și rezultatele excepționale ale copiilor la diverse olimpiade și competiții. Pentru unii o obișnuință, internetul care le asigură accesul la învățământ este pentru copiii acestor familii o mare nevoie. Pentru a reuși să învețe, aceștia stau într-o singură cameră și conectează singura tabletă la o baterie.

„Frumoși, modești, ambițioși, sunt o inspirație pentru noi toți, trezind în sufletele celor care au fost prezenți astăzi sentimentul mulțumirii, dar și a datoriei față de omenia pe care aceste familii le-a demonstrat”, a subliniat Răzvan Chilărașu, președintele Sindicatului Novo Legis din Penitenciaul Botoșani.

Deja ai votat!