Accidentat mortal pe trecere în Ajun de Crăciun (video)

0

Un cumplit accident de circulaţie a avut loc, joi seară, în Ajun de Crăciun. Un bărbat a cărui identitate nu a putut fi stablită, a fost lovit în plin de un autoturism Volkswagen Passat, condus de un tânăr de 22 de ani.

Accidentul a avut loc pe Calea Naţională, pe sensul de mers dinspre stadion spre gară, cu câteva zeci de metri înaintea sediului EOn. Victima a încercat să traverseze strada pe trecerea de pietoni, dar a fost lovit în plin.

Impactul a fost unul atât de violent, încât victima a fost proiectată prin aer câţiva metri, după care aruncată pe asfalt. La faţa locului a fost solicitată intervenţia unui echipaj de la Ambulanţă, însă din păcate cadrele medicale nu au mai putut face nimic. “La faţa locului am găsit o victimă de sex masculin, cu leziuni craniene deosebit de grave, incompatibile cu viaţa. A fost declarat decesul”, a precizat medicul Bogdan Ursu, din cadrul SJA.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au declanşat o anchetă pentru a stabilli cauzele producerii accidentului. Aceştia au stabilit şi identitatea victimei, care are 60 de ani. “În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Şocant este faptul că în urmă cu exact un an, în Ajunul din 2019, un alt bărbat a fost accidentat mortal în zona ANL Cişmea.

Deja ai votat!
se încarcă...