Chef în camera de hotel spart cu poliția. Botoșănean amendat cu 2.000 de lei

Un botoșănean care a organizat o petrecere privată în camera unui hotel din municipiul Suceava s-a ales cu o amendă de 2.000 de lei. Petru C. s-a cazat weekend-ul trecut la hotelul Sonnenhof din Suceava, iar duminică seara, pe 27 decembrie a.c., el a chemat în camera sa alte cinci persoane, cazate la aceeași unitate hotelieră, și au organizat o petrecere privată.

Distracția le-a fost întreruptă de recepționerul hotelului, care a sunat la 112 și a anunțat poliția. Când forțele de ordine au ajuns la ușa camerei, petrecerea era în toi, așa că polițiștii l-au amendat pe botoșănean.

„Cu această ocazie s-a constatat că în interiorul camerei se aflau șase persoane, care nu respectau măsurile pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV-2. Pentru aceste motive, organizatorul petrecerii, respectiv un bărbat din municipiul Botoşani, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 lei. Au fost legitimaţi şi ceilalţi participanţi, care au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legii 55/2000 privind instituirea stării de alertă”, au precizat polițiștii suceveni.

La finalizarea intervenţiei, persoanele în cauză s-au deplasat în camerele unde erau cazate şi au fost reinstruite privind respectarea nomelor de prevenire a răspândirii SARS-CoV-2.

 

Deja ai votat!