Controale antiCOVID soldate cu un nou val de amenzi

Autoritățile continuă controalele în județ, pe fondul stării de alertă. Astfel, în ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiștii, jandarmii, polițiștii locali, polițiștii de frontieră, dar și lucrătorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență, însoțiți de inspectori din cadrul Direcției de Sănătate Publică, Direcției Sanitar Veterinară, Inspectoratului Teritorial de Muncă și Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului, au organizat noi acțiuni pentru verificarea măsurilor impuse pentru combaterea pandemiei de COVID-19.

Țintele au fost din nou zonele aglomerate, dar și mijloace de transport în comun. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), pe raza întregului județ au fost controlate 64 de obiective și 97 de mijloace de transport în comun.

„Echipele de control au aplicat 42 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproximativ 9.000 de lei, 32 dintre acestea fiind aplicate persoanelor care nu purtau mască de protecție în locurile în care acest lucru era obligatoriu, iar 10 sancțiuni pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea pe timp de noapte”, se arată într-un comunicat de presă emis astăzi de IPJ Botoșani..

Polițiștii recomandă să respectați distanțarea socială, să purtați masca de protecție și să nu vă expuneți la riscuri.

 

Deja ai votat!