Accident produs de o tânără de 19 ani

0

Goana după cumpărături a aglomerat din nou străzile din oraş. O tânără de 19 ani, aflată la volanul unui autoturism marca Peugeot, a rămas fără permis la nici un an după ce l-a obţinut. Asta după ce aceasta a provocat un accident într-una din cele mai aglomerate intersecţii din oraş.

Evenimentul a avut loc la intersecţia dintre Calea Națională şi strada Sucevei. Autoturismul condus de tânăra de 19 ani venea dinspre sediul ISU Botoșani spre Sucevei, dar nu a acordat prioritate altui participant la trafic care circula din sens opus, dintre Sucevei şi vira spre Calea Naţională.

În încercarea de a evita un impact mai puternic, mașina tinerei a ajuns pe scuarul care delimitează benzile. Din fericire incidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, nefiind victime. Mai multe echipaje de Poliţie au ajuns însă în zonă, iar tânăra va intra în noul an pieton. „Conducătoarei auto i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 60 de zile, aplicându-i-se și o amendă în valoare de 870 de lei”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Deja ai votat!
se încarcă...